Bild för länk -

Teknisk förvaltare

Saknar du känslan av att din kunskap gör nytta? Att vara en del av Räddningstjänsten Storgöteborg ger en skön känsla av att bidra till ett större sammanhang. Som teknisk förvaltare hos oss blir du en del av ett team i ständig utveckling. Fastighetsenheten ansvarar för drift och underhåll av förbundets samtliga fastigheter och tekniken kopplad till dessa.

Det är ett ansvarsfullt uppdrag och vi tror att du är någon som har höga krav på kvalitet och säkerhet. Du är intresserad av att löpande utveckla din egen kompetens och hålla dig ajour med de tekniska framste­gen på området. Räddningstjänstens uppdrag handlar om att skapa ett tryggare samhälle och där har du en viktig roll som teknisk förvaltare.

I denna roll ansvarar du bl. a för fastighetsdrift vilket förutsätter att du är tekniskt sakkunnig inom områdena ventilation, reservkraft och styr- och reglerteknik. Det är en bred roll där du även kommer att ansvara för planering och genomförande av löpande underhåll samt medverka i vårt budgetarbete. Du fungerar även som byggledare vid större renoveringar och ombyggnationer vilket innebär att du behöver vara strukturerad och målinriktad. I övrigt ingår att vara behjälplig vid driftstörningar samt att medverka i utveckling­en av fastighetsenhetens kvalitets- och servicearbete.

På Räddningstjänsten arbetar vi mot det gemensamma målet att skapa ett tryggare samhälle. Det innebär att vi tar tillvara på alla våra medarbetares engagemang. Ditt arbete gör skillnad.

Du behöver ha

  • Utbildning inom fastighetsförvaltning eller motsvarande kompetens inom teknisk förvaltning • Minst 5 års erfarenhet av teknisk fastighetsförvaltning inom bygg-, installations och fastighetsteknik
  • Aktuella kunskaper inom upphandling (LOU), projektledning, byggnadsteknik, entreprenadjuridik och ekonomi samt kunskap om aktuella lagar och myndighetskrav inom området • Goda datakunskaper samt B-körkort

Vi ser även gärna att du har

Erfarenhet av driftoptimering och arbete med energibesparingsåtgärder.

Nyfiken på tjänsten? Hör av dig så berättar vi mer!

Kontaktpersoner

Mats Björklund, enhetschef Fastighetsenheten 031-384 4806

Susanne Andersson, HR-specialist 031-335 2986 eller 0725-29 4345

Fackliga företrädare

Fackliga kontaktpersoner för SACO, Ledarna, Vision, Kommunal och BRF nås via växeln tel. 031-335 2600.

Anställningen

Tjänsten är på heltid, med tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer är planerade under vecka 5–6. Innan anställning kommer alkohol- och drogtest att genomföras enligt organisationens policy och i samarbete med vår företagshälsa. Med anställning följer krigsplacering med allmän tjänsteplikt, vilket innebär att du kan kallas att tjänstgöra i händelse av höjd beredskap inom totalförsvaret.

Ansök här

Välkommen med din ansökan, märkt dnr 0591/20, senast den 24 januari 2021 via denna länk

Att vara en del av Räddningstjänsten Storgöteborg är att vara en del av något större än en själv. Vi ser det som en förmån att få vara någon andra kan lita på. Någon som aldrig ger upp, som alltid är uppe på fem. Vi är en modig organisation som tar hand om varandra. Vi är först in för att lösa problemet och sist ut för att säkra upp. Ytterst handlar allt vi gör om att skapa ett tryggare samhälle. Det engagemanget präglar hela vår organisation och skapar en svårslagen känsla av att vara behövd.