Tre personer runt ett bor, som är klädda i mörblå uniformströja med räddningstjänstens stjärna på ärmen.

Svagströmstekniker/Larmtekniker

Nu behöver vi förstärka med en självgående och social tekniker. Med din breda erfarenhet av service och underhåll i bland annat passer- och larmsystem blir du en nyckelperson i vår organisation. Du är efterlängtad helt enkelt! Längtar du efter att tillhöra en organisation med starkt kamratskap och bra balans mellan familjen och jobbet? Hos en arbetsgivare som drivs av att skapa ett tryggare samhälle? Då tycker vi att du ska höra av dig.

Vi ser att din säkerhet i rollen gör att du självständigt planerar ditt arbete och ger god service. Du är ordningsam och genuint intresserad av både människor och hur saker och ting fungerar på det tekniska området. Din goda samarbetsförmåga gör att du har lätt för att skapa förtroendefulla relationer, både internt och externt. Du uppskattar en öppen dialog med fokus på samverkan för att få ut det bästa av varandra. Vi behöver din breda erfarenhet av service och underhåll i svagströmsanläggningar, passersystem och larm. Som tekniker hos oss deltar du i projekt, sköter drift och diverse reparationer samt service av teknik och utrustning.

Du behöver ha

  • gymnasieexamen, till exempel El-och energiprogrammet med inriktning mot Elteknik
  • erfarenhet av service och underhåll inom svagströmsinstallationer och säkerhetssystem
  • erfarenhet av 12/24/48 v-system
  • B-körkort
  • god svenska i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska

Vi ser även gärna att du har

  • Larm-och säkerhetsteknikerutbildning
  • kunskap om LAN och fordonsinstallationer

Nyfiken på att veta mer? Hör av dig så ser vi om vi matchar!

Kontaktpersoner

Björn Urbach, Enhetschef Radio- och larmenheten,
031-384 4861
bjorn.urbach@rsgbg.se

Katarina Carlin,HR-specialist
031-384 4822 0
70-787 9143

Fackliga företrädare

Fackliga kontaktpersoner för SACO, Ledarna, Vision och Kommunal nås via växeln tel. 031-335 2600.

Anställningen

Det här är en heltidstjänst med tillträde enligt överenskommelse. Beredskap ingår i tjänsten.

Innan anställning kommer alkohol- och drogtest att genomföras enligt organisationens policy och i samarbete med vår företagshälsa, liksom ett säkerhetssamtal då tjänsten är placerad i säkerhetsklass. Med anställning följer krigsplacering med allmän tjänsteplikt, vilket innebär att du kan kallas att tjänstgöra i händelse av höjd beredskap inom totalförsvaret.

Intervjuer är planerade under vecka 46 och 47, men kan även ske löpande efter behov.

Ansök här

Välkommen med din ansökan, märkt dnr 441/20, senast den 28 oktober 2020. Ansök via denna länk

Att vara en del av Räddningstjänsten Storgöteborg är att vara en del av något större än en själv. Vi ser det som en förmån att få vara någon andra kan lita på. Någon som aldrig ger upp, som alltid är uppe på fem. Vi är en modig organisation som tar hand om varandra. Vi är först in för att lösa problemet och sist ut för att säkra upp. Ytterst handlar allt vi gör om att skapa ett tryggare samhälle. Det engagemanget präglar hela vår organisation och skapar en svårslagen känsla av att vara behövd.