Svagströmstekniker/larmtekniker

Vill du vara en del av räddningstjänsten? Kunna vara en del av något större? Nu behöver vi förstärka med en självgående och social tekniker.

Arbetsbeskrivning

Med din breda erfarenhet av service och underhåll i bland annat brandlarm, svagströmsanläggningar blir du en nyckelperson i vår organisation. Du är efterlängtad helt enkelt! Längtar du efter att tillhöra en organisation med starkt kamratskap och bra balans mellan familjen och jobbet? Hos en arbetsgivare som drivs av att skapa ett tryggare samhälle? Då tycker vi att du ska höra av dig.

Ansvarsområde

Vi ser att din säkerhet i rollen gör att du självständigt planerar ditt arbete och ger god service. Du är ordningsam och genuint intresserad av både människor och hur saker och ting fungerar på det tekniska området. Din goda samarbetsförmåga gör att du har lätt för att skapa förtroendefulla relationer, både internt och externt.


Du uppskattar en öppen dialog med fokus på samverkan för att få ut det bästa av varandra. Vi behöver din breda erfarenhet av service och underhåll i svagströmsanläggningar, brandlarm, passersystem. Som tekniker hos oss deltar du i projekt, sköter drift och diverse reparationer samt service av teknik och utrustning. 

Arbetstider

07.00-15.30 - Heltid

Resor i tjänsten förekommer

Kvalifikationer

Vi söker dig som tidigare haft en roll där du har varit självgående med god struktur, ordning och reda samt arbetat självständigt och i team. Du är en kompetent tekniker med förmåga att förstå tekniska samband.

Du behöver ha:

  •  gymnasieexamen, till exempel El-och energiprogrammet med inriktning mot Elteknik  
  •  erfarenhet av service och underhåll inom svagströmsinstallationer och säkerhetssystem 
  •  erfarenhet av 12/24/48V system
  •  B-körkort
  •  god svenska i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska
Det är meriterande om du har Larm- och säkerhetsteknikerutbildning eller kunskap om LAN samt anläggningsskötarutbildning.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan

I denna rekryteringen samarbetar vi med Randstad. Du är välkommen att söka tjänsten genom att klicka på denna länk >>

Välkommen med din ansökan.

För information: Janin Perez Rabanal – Janin.perez.rabanal@randstad.se 0727190935

Att vara en del av Räddningstjänsten Storgöteborg är att vara en del av något större än en själv. Vi ser det som en förmån att få vara någon andra kan lita på. Någon som aldrig ger upp, som alltid är uppe på fem. Vi är en modig organisation som tar hand om varandra. Vi är först in för att lösa problemet och sist ut för att säkra upp. Ytterst handlar allt vi gör om att skapa ett tryggare samhälle. Det engagemanget präglar hela vår organisation och skapar en svårslagen känsla av att vara behövd.