Bild för länk -

Servicetekniker

Är du en praktiskt lagd person som vill vara med och bidra till att Räddningstjänsten Storgöteborgs utbildnings- och övningsanläggningar fungerar optimalt? Gillar du variation i arbetet och stimuleras av att upprätthålla en hög servicenivå till övningsdeltagarna samt kvalitet när det gäller såväl skötsel och underhåll av anläggningar och markytor som maskinpark?

Som Servicetekniker hos Räddningstjänsten Storgöteborg har du en grundläggande viktig roll inom sektionen för utbildning och övning. Du kommer vara experten på våra olika övningsobjekt och säkerställa funktion före, under och efter övning. Du är en del i skapandet och uppbyggnaden av nya övningar och samverkar då med alla medarbetare på sektionen.

Som servicetekniker hos oss styrs din arbetsdag till stor del av typen och mängden av utbildningar på anläggningarna. De övningsanknutna arbetsuppgifterna innebär förberedelser och service inför övningar såsom till exempel tvätt och fyllning av andningsskydd, tvätt av kläder, framtagande av material åt övningsdeltagare samt att elda och rökfylla lokaler. Samt i övrigt underlätta och skapa goda förutsättningar för våra gäster. Utöver övningsbundna uppgifter arbetar du med anläggningsskötsel såsom gräsklippning, snöskottning och städning med mera samt med underhåll och reparationer av fordon och maskiner efter förmåga och kompetens. Hos oss arbetar du i team och i nära samarbete med övriga medarbetare på enheten, till exempel instruktörer och räddningslärare. Som Servicetekniker arbetar du även med det systematiska arbetsmiljöarbetet (SAM) i avseende att säkerställa trygga övningar på våra objekt.

Som person motiveras du av att hålla en hög service och kvalité i ditt arbete. Du är flexibel och kan lätt anpassa dig efter ändrade förutsättningar. Du är målfokuserad och inte rädd för att pröva nya lösningar. Din säkerhet i rollen gör att du självständigt planerar ditt arbete, men ser samtidigt värdet av att arbeta tillsammans. För att trivas i vårt team ser vi att du är en öppen, lyhörd och utvecklingsorienterad person som tror gott om andra människor.

I rollen som Servicetekniker är du en viktig ambassadör för Räddningstjänsten Storgöteborgs varumärke och du står bakom våra värdeord; trygghet, säkerhet och omtanke!

Du behöver ha 

  • Gymnasieexamen, gärna med praktisk inriktning
  • Minst 1 års arbetslivserfarenhet, gärna från praktiskt arbete 
  • C-körkort
  • Kunskap i Office-paketet
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
  • Arbetet ställer även ett visst krav på fysisk förmåga då en del arbetsuppgifter är tunga och rörliga.
  • Erfarenhet av hantverksarbete så som snickeri, rörläggeri, el, verkstad, svets (MIG/el)
  • CE-körkort.
  • Truckkort


Vi ser även gärna att du har

Låter detta som en spännande roll för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner

Morgan Grundén, Områdeschef, lärande och utveckling, 031-335 26 85,

072-734 95 34

Martin Lindgren, Sektionschef, utbildning och övning, 031-335 65 14, 073-8681690

Cecilia Eriksson HR-specialist, 031-384 48 10, 076-046 65 37

Fackliga företrädare
Fackliga kontaktpersoner för SACO, Ledarna, Vision, Kommunal och BRF nås via växeln tel. 031-335 2600

Anställningen

Tjänsten är på heltid med tillträde snarast möjligt eller enligt överenskommelse.

Det vanliga är att utbildningsinsatser sker dagtid men det kan förkomma viss arbetstidsförläggning kvällar och helger utifrån verksamhetens behov. Arbetet utgår ifrån Färjenäs, men vid behov kan man vara verksam på alla övningsplatser Färjenäs, Karholmen och Tollestorp.

Innan anställning kommer alkohol- och drogtest att genomföras enligt organisationens policy och i samarbete med vår företagshälsa.

Med anställning följer krigsplacering med allmän tjänsteplikt, vilket innebär att du kan kallas att tjänstgöra i händelse av höjd beredskap inom totalförsvaret.

Vi gör urval löpande så ansök redan idag!

Senaste ansökningsdag är 30 november

Ansök här

Rekrytering (visma.com)