Brandskyddskontrollant på ett villatak för att kontrollera skorsten

Intresseanmälan Brandskyddskontrollant

Räddningstjänsten Storgöteborg, RSG, söker brandskyddskontrollanter. Vi ansvarar för brandskyddskontroll, sotning och rengöring inom våra medlemskommuner; Göteborg, Kungsbacka, Härryda, Lerum, Mölndal, och Partille.

Som brandskyddskontrollant utför du brandskyddskontroller och fattar myndighetsbeslut enligt Lag om skydd mot olyckor. I uppdraget ingår även dokumentation, systematiskt förbättringsarbete och annat administrativt arbete liksom rådgivning.

Vi arbetar i huvudsak dagtid och din arbetsplats kommer att vara på en av våra brandstationer.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad skorstensfejartekniker. Du ska kunna utrycka dig väl på svenska i tal och skrift samt ha B-körkort. Det är meriterande om du har erfarenhet av brandskyddskontroller och IT-kompetens inom t.ex. Officepaketet.

På RSG ger vi dig goda förutsättningar när det gäller teknisk utrustning såsom IT, bilar och arbetskläder. Vi tycker det är viktigt med kontinuerlig kompetensutveckling och vi värdesätter en god balans mellan arbetsliv och fritid. Viktiga ledord för oss är delaktighet, öppenhet, rättssäkerhet, kvalitet, systematiskt förbättringsarbete och allmänheten i fokus.

Välkommen med din intresseanmälan!  Vi hör av oss till dig inom kort

För- och efternamn
Adress
Postnummer och ort
Mobiltelefon
E-post
Är du utbildad skorstensfejartekniker?
Har du B-körkort
Övrigt