Inköpssamordnare e-handel

Vi arbetar med offentlig upphandling och rollen som inköpssamordnare E-handel innebär att du kommer att vara involverad i hela inköpsprocessen.

Arbetsuppgifter 

Det innebär framförallt att du arbetar i webbaserade system. Du kommer både att fungera som intern support vad gäller ordermatchning och inköp samt utbilda användare och hantera externa kontakter och support för avtalsleverantörer gällande uppsättning och anslutning av avtal. Du kommer också att vara upphandlingsenhetens länk till ekonomienheten gällande avtal och fakturafrågor. Den här tjänsten är ganska ny vilket gör att det finns viss möjlighet att påverka och förändra rollen och arbetsuppgifterna i takt med hur vår verksamhet utvecklas.

Kvalifikationer

Som inköpssamordnare hos oss kommer du att ha en utåtriktad roll och behöver därför vara kommunikativ och ha lätt för att skapa relationer och inge förtroende. Det är också viktigt att du är självständig och trivs med att vara den som andra ber om hjälp. Du har inga problem med att lyfta på luren för att få samarbete med interna beställare/användare och externa leverantörer att löpa smidigt. För dina arbetsuppgifter som inköpssamordnare ser vi att det är en fördel om du är van att navigera i något inköps- och fakturahanteringssystem, vilket förutsätter att du tycker om att arbeta med siffror och att ha ordning och reda.

Din profil

Vi ser gärna att du har eftergymnasial examen inom upphandling, ekonomi, administration eller motsvarande yrkeserfarenhet och minst ett års erfarenhet av arbete i inköpssystem. Det är också bra om du är en god administratör, är pedagogisk, kan tänka strategiskt och har en god kommunikativ förmåga. Meriterande är också om du har tidigare erfarenhet av e-handel i offentlig förvaltning samt vana från Visma Proceedo.

Tjänsten är heltid med tillträde våren 2022, eller enligt överenskommelse. Intervjuer är planerade under vecka 4. Innan anställning kommer alkohol- och drogtest att genomföras enligt organisationens policy och i samarbete med vår företagshälsa. Det kommer också att genomföras arbetspsykologiska tester. Med anställning följer krigsplacering med allmän tjänsteplikt, vilket innebär att du kan kallas att tjänstgöra i händelse av höjd beredskap inom totalförsvaret.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid, snarast eller enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2022-01-16

Referensnummer: Diarienummer 0535/21

Välkommen att söka genom att göra en digital ansökan via denna länk.

Kontaktpersoner

Marcus Rudholm, Enhetschef Upphandling, 031-384 48 08, 0733-108419, marcus.rudholm@rsgbg.se

Facklig företrädare Vision: Emmy Lennhede, 031-384 48 77

Helena Montán, HR-specialist 031-3352927, 072-5651949, helena.montan@rsgbg.s