Use Google to translate this website

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Bild för länk -

RSG deltar i West Pride

29 maj, 2019, kl 09:22

Årets West-Pride pågår mellan 12–16 juni. RSG har genom åren deltagit aktivt på olika sätt i festivalen och så även i år! Genom att sitt deltagande vill RSG visa att vi är en Räddningstjänst för alla och att mänskliga rättigheter och öppenhet för olikhet är en tydlig grund för hela vårt arbete. Genom att hissa regnbågsflaggan på våra byggnader, delta i paraden och möta medborgarna i Regnbågsparken visar vi att RSG vill vara en öppen, inkluderande och hållbar organisation.

 

Välkommen på föreställning Från man till människa den 12 juni

I samarbete med NJR och MSB bjuder RSG in till föreställning med Sara Lund ”Från man till människa”. Onsdag den 12 juni kl 18.00-20.00 i Taktiksalen på Gårda brandstation, Åvägen 2. Föreställningen är en del av West Prides program.

Tältmedverkan Bältesspännarparken

Träffa oss i Bältesspännarparken där RSG medverkar i Göteborgs stads tält torsdagen 13 juni kl. 16.00-18.00. RSG representeras av olika yrkeskategorier från verksamheten.

Möt oss i Pride-paraden

Iår deltar RSG ihop med SOS-Alarm, Sjukvårdens larmcentral, Ambulansen SU samt Polisen i en gemensam Blåljusparad bakom parollen ”Blåljus tillsammans för allas lika värde”. 

Flagghissning och deltagande i invigningsceremonin

Under West prides flaggperiod 3-16 juni hissar RSG pride-flaggan på alla bemannande stationer samt Kålltorp, Färjenäs och Karholmen. Representanter för kommunstyrelsen samt representanter ifrån RSG:s ledning deltar även vid den officiella invigningsceremonin på Gustaf Adolfs torg den 12 juni.

Och du, vi finns på Instagram, Facebook och LinkedIn- Gilla oss där och följ vårt deltagande!