Vi söker service- och lokalvårdare

Räddningstjänsten Storgöteborg är ett av Sveriges största räddningstjänstförbund med cirka 900 medarbetare, en omsättning på cirka 500 mkr och svarar för räddningstjänst och förebyggande skydd i våra sex medlemskommuner; Göteborg, Mölndal, Kungsbacka, Härryda, Partille och Lerum. Vi strävar efter att spegla samhället i stort för att vinna de fördelar som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald ger.

Räddningstjänsten Storgöteborg söker två service- och lokalvårdare på heltid till service- och lokalvårdsenheten. Enheten tillhör tekniska avdelningen och består idag av enhetschef och sju medarbetare. Enheten svarar för lokalvård, service och även caféverksamhet inom förbundet. Enheten är i förändringsskede och arbetsuppgifterna har breddats från enbart lokalvård till att även omfatta en del fastighetsservice samt brandskyddskontroll på våra brandvärn och deltidsstationer.

Arbetsbeskrivning
Som service- och lokalvårdare i förbundet kommer du att ansvara för service och lokalvård inom förbundet. 

Du har även ansvar för viss fastighetsservice, det betyder att du kontrollerar, rapporterar och vid behov åtgärdar fel inom fastigheten. Du utför även enklare monterings- och justeringsarbeten.

På våra brandvärn- och deltidsstationer utför du månads- och kvartals kontroller av brandskyddet samt har ansvar för teknisk support och kalibrering av viss teknisk utrustning. Under säsong ingår det att klippa gräsmattor och sköta övriga grönytor på brandvärn- och deltidsstationerna. 

Hos oss jobbar man alltid i tema. 

Vem är du?
Vi söker dig som har minst två års erfarenhet av lokalvård samt har lokalvårdsutbildning PRYL eller yrkesbevis lokalvårdare SRY. Vi önskar också att du har praktisk erfarenhet av fastighetsservice, vaktmästeri eller likande serviceyrken. Du har grundläggande datorkunskaper för att kunna utföra beställningar via webben, hantera mail och skapa samt hantera dokument inom Officepaketet. 

För att lyckas i rollen behöver du vara kvalitetsmedveten och noggrann, vara serviceinriktad, strukturerad och självgående. Du behöver ha god praktisk förmåga. Du behöver även ha god förmåga att samarbeta, ha lätt för att kommunicera och även vara kreativ, initiativtagande samt ha förmåga att prioritera om i den dagliga verksamheten när så krävs. 

Då verksamheten bedrivs på olika stationer runt om i förbundet krävs även B-körkort. 

Vad kan Räddningstjänsten erbjuda dig?
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% hos Räddningstjänsten med start snarast eller efter överenskommelse. Du kommer tillhöra ett gott gäng med stor gemenskap. Arbetstiderna är 7-15.30 med flextid. I mån av tid har du möjlighet att träna 2 timmar i veckan på arbetstid. 

Upplysningar
Innan anställning kommer alkohol och drogtest att genomföras enligt förbundets policy. Testerna sker i samarbete med vår företagshälsovård. 

Ansökan
I denna rekrytering har Räddningstjänsten valt att samarbeta med Manpower. Du söker tjänsten genom att registrera dig på www.manpower.se och bifoga ditt CV med personligt brev som ett enda dokument. Det går inte att bifoga två separata dokument. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via e-post eller brev. Vid tekniska frågor kring din ansökan vänligen kontakta Manpowers webbsupport på 020- 26 51 00.

Urval och intervjuer sker löpande därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum den 31 mars 2017. För mer information kontakta rekryterare Fia Fagerlund på fia.fagerlund@manpower.se

 Välkommen med din ansökan