Use Google to translate this website

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Vi söker brandingenjörer

Är du en person som ofta lägger märke till det som går andra förbi? Lite extra vaken för risker och genuint intresserad av hur eld kan bete sig i olika miljöer? Är du kanske till och med intresserad av samhällsutveckling och planering? Då kan det vara dig vi behöver!

Arbetsplatsbeskrivning

Göteborgsregionen växer så det knakar, både över och under mark. Det ställer stora krav på en hållbar samhällsplanering och effektiv kommunikation mellan alla aktörer. Det ligger an på oss inom Räddningstjänsten att vara de som tänker efter före och ser det andra inte tänkt på. Vi är bra på det. Vi samarbetar mellan kommunerna och tänker på säkerheten för nästan 800 000 personer. Nu öppnar vi dörren och välkomnar fler in i vår gemenskap.

Dina arbetsuppgifter

Som brandingenjör hos oss kommer du med på vår utvecklingsresa inom samhällsplanering och ges möjligheten att fördjupa dig inom olika specialområden. Inom regionen finns stora projekt som Västlänken under mark och Karlatornet som skjuter i höjden. Där behövs din nyfikenhet och erfarenhet för bästa möjliga resultat. För att nå framgång med det förebyggande arbetet i en omvärld som är under snabb förändring måste vi vara lyhörda, nyfikna och införstådda med att Räddningstjänsten är en viktig del i samhällsutvecklingen. Vi verkar därför på ett flertal nya arenor och forum för att skapa de förutsättningar som krävs för att skapa säkerhet för medborgarna. Där kommer din kommunikativa förmåga att behövas.

Vår ambition och vision är att vara den främsta räddningstjänsten för personlig utveckling inom yrket.
För oss innebär det att man prioriterar dialog och samverkan för att tillsammans skapa en näringsrik arbetsmiljö. Balansen mellan arbetsliv och privatliv är viktigt för oss och alla medarbetare skall ges möjligheten att kombinera ett inspirerande arbetsliv med föräldraskap och en aktiv fritid. Vi tror på vikten av friskvård och alla våra medarbetare får tillgång till ett brett utbud av träningsaktiviteter. 

Kvalifikationer

Vi ser att du har brandingenjörsexamen från teknisk högskola.

Meriterande är:
• Påbyggnadsutbildning i räddningstjänst för brandingenjörer (RUB)
• Civilingenjör i Riskhantering eller Brandteknik
• Tidigare erfarenhet från privat eller offentlig anställning med liknade arbetsuppgifter

Ansökan

Sista ansökningsdag: 4 juli 2018. Ansökan via denna länk till Experis.

Kontaktpersoner

Kontakta oss gärna så berättar vi mer om vår organisation och befattningen.
Jörgen Lindqvist
Enhetschef
070-656 11 21

Innan anställning kommer alkohol- och drogtest att genomföras enligt förbundets policy. Testerna sker i samarbete med vår företagshälsa. 

I denna rekrytering samarbetar Räddningstjänsten med Experis AB. Du söker tjänsten via Experis hemsida, se länk nedan. Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-mail. Välkommen med din ansökan senast 20 juni, urval och intervjuer sker löpande. För mer information kontakta rekryteringskonsult Charlotte Cohn på telefon: 031-617291, alternativt e-mail: charlotte.cohn@se.experis.com .