Use Google to translate this website

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Vi söker styrkeledare heltid

Vi söker dig som har några års erfarenhet som styrkeledare heltid. Du har fokus på att driva verksamhetsutveckling tillsammans med ditt arbetslag och vill vara med att utveckla förbundets arbete gentemot medborgare och samhälle.

Uppdrag och arbetsuppgifter

 Att arbeta som styrkeledare i operativ tjänst innebär att du leder ditt arbetslag i såväl det dagliga arbetet på stationen som i rollen som Räddningsledare på olycksplats. Du har ansvaret för att laget är förberett och tränat för uppgiften i både den förebyggande som den operativa uppgiften. Tillsammans med stationschefen och de övriga styrkeledarna på stationen ansvarar ni för utvecklingen av stationens samlade förmåga.

Inom RSG finns goda möjligheter till egen utveckling och andra stimulerande arbetsuppgifter. Detta kan t.ex. innebära att arbeta med utbildning på vår övningsanläggning eller ingå i upphandlings och projektgrupper.

Utbildning och erfarenhet

Du har RLA utbildning och minst tre års erfarenhet från heltid som Styrkeledare med arbetsledaransvar. Du är godkänd för utryckningstjänst, klarar självskydd och har B körkort. Du har goda kunskaper i LSO och god datorvana

För att lyckas som styrkeledare behöver

Du ha god förståelse för vad arbetsledarrollen innebär. Du är en god kommunikatör i både tal och skrift och trivs med att leda utveckling för andra. Du kan sätta och följa upp mål för både individ och verksamhet. Du har självkännedom och mognad och kan arbeta lugnt och fatta beslut i pressade situationer.

Arbetstid

Arbetstiden för lagplacerade styrkeledare är oftast enligt schema med dag och nattpass men även dagtid kan förkomma i perioder beroende på placering och uppgift.

Lön

Individuell lönesättning. Var vänlig ange löneanspråk i ansökan

Övrigt

Innan anställning kommer vi att genomföra alkohol- och drogtestning enligt vår policy. Detta sker i samarbete med läkare på vår företagshälsovård.

Upplysningar

För ytterligare upplysningar är du välkommen att ringa:
Mikael Folkesson, biträdande avd chef, 0705 092 941                                        
Per Hassling, HR specialist, 0703 240 541

Facklig representant nås genom växeln 031-3352600

Ansökan

Ansökan görs via www.offentligajobb.se på denna länk.

Sista ansökningsdag

Den 25 november

Arbetsplatsbeskrivning

Räddningstjänsten Storgöteborg är ett av Sveriges största räddningstjänstförbund med cirka 900 medarbetare och svarar för räddningstjänst och förebyggande skydd i våra sex medlemskommuner; Göteborg, Mölndal, Kungsbacka, Härryda, Partille och Lerum. Vi strävar efter att spegla samhället i stort för att vinna de fördelar som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald ger.

Räddningstjänsten erbjuder dig ett utvecklande arbete på en arbetsplats med god arbetsmiljö och god gemenskap. Friskvård är viktigt för oss och alla anställda har tillgång till ett brett utbud av träningsaktiviteter.

}