Use Google to translate this website

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Sommarvikarie IT-supporttekniker

Vi söker en sommarvikarierande IT- supporttekniker till IT-enheten. Som IT-supporttekniker arbetar du administrativt med förbundets IT-plattform och är första kontakten med våra användare vid både telefon- och ärendehanteringssystem. Vi söker därför dig som studerar på gymnasiet med inriktning IT och har god kommunikativ förmåga.
Som medarbetare på IT-enheten kommer du att arbeta i nära samarbete med övriga It-tekniker och du får ett par veckors introduktion inom organisationen.

Kvalifikationer

Vi vill att du har gymnasieutbildning med inriktning på IT samt god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. Vi vill därutöver att du har mycket god kunskap av hård/mjukvara installationer, gärna erfarenhet av hård / mjukvara installationer som installeras genom Active Directory eller motsvarande men det är inget krav.

Om du förutom ovanstående har erfarenhet av första linjesupport eller erfarenhet ifrån kundservice ser vi det som meriterande såväl som god förmåga för IT-lösningar. Då vi är utspritt över sex medlemskommuner, så är även B-körkort meriterande.

Vi vill att du är noggrann, ansvarstagande och har god social och kommunikativ förmåga.

Period och arbetstid

Vikariatet sträcker sig från ca 3 juni till den 31 augusti 2019. Start-och slutdatum kan variera något efter överenskommelse.
Arbetstiden är dagtid, 08:00-16:30.

Ansökan

Ansök senast 2019-04-29.
Skicka in din ansökan till katarina.carlin@rsgbg.se

Kontaktpersoner

Björn Urbach Tf Enhetschef IT- enheten   031-384 48 61
Katarina Carlin HR-specialist  031-384 48 22

Fackliga företrädare
Fackliga kontaktpersoner för SACO, Ledarna, Vision, Kommunal och BRF nås via växeln tel. 031-335 2600.


Räddningstjänsten Storgöteborg (RSG) är ett kommunalförbund med sex medlemskommuner, Göteborg, Mölndal, Kungsbacka, Härryda, Partille och Lerum, sammanlagt 830 000 invånare. I dessa kommuner ansvarar vi för räddningstjänst enligt Lagen om skydd mot olyckor. Vårt uppdrag innebär att förebygga och begränsa olyckor, genomföra räddningsinsatser samt arbeta aktivt med samhällets risk- och hotbildsanalyser. RSG deltar i räddningstjänstens utveckling genom samverkan lokalt, regionalt, nationellt och internationellt.
Vi erbjuder en utvecklande och stimulerande arbetsplats med 850 anställda där idéer och initiativ är välkomna. Om du gillar att arbeta för och med människor kommer du att trivas här. Vi strävar efter att spegla samhället i stort för att vinna de fördelar som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald ger. Friskvård är viktigt för oss och alla medarbetare har tillgång till olika träningsaktiviteter på arbetsplatsen.