Use Google to translate this website

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Projektledare

Är du en van projektledare som lockas av att arbeta inom en samhällsbärande organisation där du kan känna att din insats betyder något i ett större perspektiv? Då har vi en spännande roll på en trevlig arbetsplats där vi alla arbetar för ett tryggare samhälle.

Räddningstjänstens tekniska avdelning har ett brett uppdrag som innefattar åtta olika enheter med en gemensam nämnare: service. Vi tror på tillit och frihet under ansvar.

Som projektledare här förväntas du självständigt kunna driva både små och stora projekt med van hand. Uppdragen handlar om olika områden som teknik, maskin och fastighet. Vi arbetar mycket med upphandlade avtal och i egenskap av kravställare bör du vara van vid den världen.

Du arbetar med en styrgrupp med stöd i linjeorganisationens fastighetsenhet. Arbetsuppgifterna rör sig i huvudsak inom byggområdet, både nybyggnation och ombyggnation, där brandteknisk, digital och annan teknisk utrustning ska implementeras tillsammans med andra tekniska enheter inom Räddningstjänsten Storgöteborg i projektarbetet.

Du behöver ha följande kvalifikationer: 

  • Erfarenhet av att driva stora och små projekt samtidigt
  • Erfarenhet av att dokumentera och hantera kostnader mot budget
  • Dokumenterad utbildning inom projektledning
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i både svenska och engelska


Vi ser gärna även gärna att du har:

  • Några års erfarenhet av projektledning inom byggprojekt och teknikområden
  • Erfarenhet från arbete inom kommunal verksamhet
  • Kunskap om grunderna i Lagen om offentlig upphandling
  • Ingenjörsutbildning


Som person är du drivande, trivs i en ledande roll och stimuleras av att ta dig an nya områden och frågeställningar. Din goda samarbetsförmåga gör att du har lätt för att skapa förtroendefulla relationer och uppskattar en öppen dialog med fokus på samverkan för att få ut det bästa av varandra. Du är lyhörd och söker aktivt efter andras perspektiv samt är mottaglig för dem genom att visa respekt, hänsyn och omtanke.

Nyfiken? Hör av dig så vi kan lära känna varandra och se om vi matchar!

Kontaktpersoner

Kontaktpersonerna kan vara svåra att nå under semesterperioden. Ta gärna kontakt via e-post om du undrar över något så svarar vi så snart vi kan. 

Mats Björklund, Enhetschef Fastighetsenheten 031-384 48 06 mats.bjorklund@rsgbg.se

Thomas Tell, Avdelningschef Tekniska avdelningen 031-335 29 89 thomas.tell@rsgbg.se

Karin Tyrbo, HR-specialist 031-335 28 83 karin.tyrbo@rsgbg.se

Fackliga företrädare

Fackliga kontaktpersoner för SACO, Ledarna, Vision och Kommunal nås via växeln tel. 031-335 2600.

 

Anställningen

Anställningen är tidsbegränsad med en varaktighet på ca två år.

Intervjuer är planerade under vecka 33-34. 

Innan anställning kommer alkohol- och drogtest att genomföras enligt organisationens policy och i samarbete med vår företagshälsa, liksom ett säkerhetssamtal då tjänsten är placerad i säkerhetsklass. 
Med anställning följer krigsplacering med allmän tjänsteplikt, vilket innebär att du kan kallas att tjänstgöra i händelse av höjd beredskap inom totalförsvaret. 

Ansök här

Välkommen med din ansökan, märkt referensnummer 0322/20, senast den 5 augusti 2020. Länk till ansökningsformulär 

 

Att vara en del av Räddningstjänsten Storgöteborg är att vara en del av något större än en själv. Vi ser det som en förmån att få vara någon andra kan lita på. Någon som aldrig ger upp, som alltid är uppe på fem. Vi är en modig organisation som tar hand om varandra. Vi är först in för att lösa problemet och sist ut för att säkra upp. Ytterst handlar allt vi gör om att skapa ett tryggare samhälle. Det engagemanget präglar hela vår organisation och skapar en svårslagen känsla av att vara behövd.