Use Google to translate this website

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Lastbilsmekaniker

Vi söker en lastbilsmekaniker till Verkstadsenheten! Är du trött på att alltid montera bromsbelägg eller byta framaxlar? Vill du ha lite mer variation i ditt arbete som bilmekaniker? På Räddningstjänsten jobbar du med allt från brandbilar, vattenskoter till brandbåtar.

Medarbetare till fordonsverkstadsenheten

Räddningstjänsten Storgöteborg söker tre lastbilsmekaniker på heltid till verkstad enheten. Enheten tillhör tekniska avdelningen och består idag av enhetschef och 10 medarbetare. Enheten svarar för att underhålla och laga alla fordon och verktyg inom förbundet.

Arbetsbeskrivning

De dagliga arbetsuppgifterna består till största del av reparationer på brandbilar, brandbåtar, vattenskotrar, stegar, brandpumpar, kapverktyg, klippverktyg, rökgasfläktar mm. Du arbetar i huvudsak i team och ibland får man åka ut till pågående räddningsarbete när det behövs. Jobbet är omväxlande och mycket stimulerande. Du blir delaktig i en organisation vars arbete är att hjälpa människor. Ditt arbete är en mycket viktig del för räddningstjänsten då det kan vara livsavgörande att fordon och verktyg fungerar som det ska.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har några års erfarenhet som Bilmekaniker och då helst Lastbilsmekaniker. Det är mycket meriterande om du har någon form av Fordonsutbildning eller likvärdig utbildning.

Svenska i tal och skrift är nödvändigt och du har enklare datorkunskaper.

För att lyckas i rollen behöver du vara serviceinriktad och social. Du behöver även ha god förmåga att samarbeta, ha lätt för att kommunicera samt ha förmåga att prioritera om i den dagliga verksamheten när så krävs.

Då du kan behöva rycka ut till pågående räddningsarbete för att reparera fordon eller verktyg krävs även B-körkort. C-körkort och Truckkort är meriterande.

Vad kan Räddningstjänsten erbjuda dig?

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% hos Räddningstjänsten med start snarast eller efter överenskommelse. Du kommer tillhöra ett gott gäng med stor gemenskap. Arbetstiderna är dagtid 7-15,30. Det finns många bra förmåner tex som trygg anställning, fast månadslön, arbetskläder, fri träning 24 timmer per dygn, träningskläder, läkarundersökning, mm. I mån av tid har du möjlighet att träna 2 timmar i veckan på arbetstid.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Räddningstjänsten med Manpower. Du söker tjänsten via Manpowers hemsida, se länk nedan. Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-mail. Vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Fia Fagerlund på e-mail: fia.fagerlund@manpower.se.Vi arbetar med löpande urval och intervjuer och ser fram emot din ansökan senast 20 augusti. Klicka på länken för att ansöka.