Use Google to translate this website

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Vi söker en förvaltningsledare-systemförvaltare med fokus på utveckling

Tycker du att förvaltningsledning med fokus på utveckling och digitalisering är intressant? Då har vi jobbet för dig! Vi erbjuder en omväxlande roll med utvecklande arbetsuppgifter i en spännande organisation.

Uppdrag och arbetsuppgifter

Räddningstjänsten Storgöteborg står inför en spännande utveckling där vår operativa verksamhet behöver anpassas till både nya risker men också nya möjligheter. Avdelningen för Operativ ledning ansvarar för att driva, planera och utveckla, operativa ledningsfunktioner, normativt och tekniskt stöd inför räddningsinsats, samt RSG:s larm- och ledningscentral.

Som förvaltningsledare-systemförvaltare hos oss kommer du att arbeta självständigt med att förvalta och leda utvecklingen av vårt viktiga verksamhetssystem Daedalos.

I ditt uppdrag som förvaltningsledare-systemförvaltare har du ett övergripande ansvar för att utbilda och supporta användare, samordna och leda arbetsgrupper samt delta i organisationens IT-råd. Du kommer ha löpande kontakt med användare, andra systemförvaltare, organisationens IT-enhet och IT-leverantörer samt bistå vid avtalshantering. Då RSG står inför nya utmaningar inom IT-området kommer ett stort fokus ligga på utvecklingsarbete.

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning inom data- och systemvetenskap samt tre till fem års erfarenhet av förvaltningsledning utifrån ett verksamhetsperspektiv. Även annan IT-utbildning i kombination med flerårig erfarenhet av förvaltningsledning inom räddningstjänst eller offentlig förvaltning kan vara kvalificerande. Meriterande är god kunskap i databas-uppbyggnad, t.ex. i SQL eller Access. Erfarenhet från räddningstjänst eller försvarsmakten är meriterande för tjänsten.

För att lyckas i rollen har du en förmåga och ett intresse att leda och driva utvecklingsfrågor. Du trivs med att förbättra befintliga processer samtidigt som du utvecklar nya områden. Vi söker dig som är en lagspelare och har lätt för att skapa förtroendefulla relationer. Du har en god kommunikativ och pedagogisk förmåga och bidrar gärna med din kunskap där det behövs.

För den här tjänsten krävas mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska, både tal och skrift.

Anställningens omfattning

Heltid 40 timmar/vecka. Tillträde snarast enligt överenskommelse.

Upplysningar

För ytterligare upplysningar är du välkommen att kontakta:

Kristina Lindfeldt, avdelningschef, 070-693 19 39

Johanna Selin, HR-specialist, 070-456 97 51

Bert Paulsson, facklig företrädare Vision, nås via växeln tel. 031-335 26 00.

Ansökan

Ansök senast den 14 november.

Välkommen att söka genom att göra en digital ansökan via denna länk.

Arbetsplatsbeskrivning

Räddningstjänsten Storgöteborg är ett av Sveriges största räddningstjänstförbund med cirka 900 medarbetare och svarar för räddningstjänst och förebyggande skydd i våra sex medlemskommuner; Göteborg, Mölndal, Kungsbacka, Härryda, Partille och Lerum. Vi strävar efter att spegla samhället i stort för att vinna de fördelar som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald ger.

Räddningstjänsten erbjuder dig ett utvecklande arbete på en arbetsplats med god arbetsmiljö och god gemenskap. Friskvård är viktigt för oss och alla anställda har tillgång till ett brett utbud av träningsaktiviteter.

}