Use Google to translate this website

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Fastighetstekniker

Arbetsplatsbeskrivning
Räddningstjänsten Storgöteborg (RSG) är ett kommunalförbund med sex medlemskommuner, Göteborg, Mölndal, Kungsbacka, Härryda, Partille och Lerum, sammanlagt 790 000 invånare. I dessa kommuner svarar vi för räddningstjänst och förebyggande brandskydd. Vårt uppdrag innebär att förhindra och begränsa olyckor, förbereda och genomföra räddningsinsatser, vidta åtgärder efter olyckor samt medverka i samhällets risk- och hotbilder. RSG arbetar aktivt med att identifiera risker och förebygga olyckor genom samverkan, lokalt, regionalt, nationellt och internationellt. Totalt antal anställda på RSG är ca 900.
Fastighetsenheten inom Tekniska avdelningen förvaltar och utvecklar ett unikt fastighetsbestånd bestående av brandstationer, utbildningsanläggningar, skyddsrum och kontorslokaler. Huvuduppgiften är förvaltning, drift, underhåll och planering av fastighetstekniska åtgärder samt utveckling av fastighetsbeståndet. På enheten arbetar idag nio personer.

Du kommer att finna en utmanande, utvecklande och stimulerande arbetsplats, där dialog och samverkan utgör grunder, och där stora möjligheter till egen påverkan finns. Vi strävar efter att spegla samhället i stort för att vinna de fördelar som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald ger. Friskvård är viktigt för oss och alla medarbetare har tillgång till olika träningsaktiviteter.

Arbetsbeskrivning
Vi söker en Fastighetstekniker, delvis med inriktning VMA. Som fastighetstekniker arbetar du praktiskt med tillsyn, skötsel, felavhjälpande samt planerat underhåll av fastigheter och installationer. Du sköter också den datoriserade administrationen, vilket är en viktig del i tjänsten. I din roll ingår drift och underhåll av VMA-anläggningar (Viktigt Meddelande till Allmänheten), som är ett varnings- och informationssystem till allmänheten vid exempelvis gasutsläpp, stor brand eller annan allvarlig olycka. Arbetsuppgifterna i VMA innebär årlig tillsyn, service, besiktning, dokumentation av utförda åtgärder samt flytt och nyinstallation av anläggningar. I uppdraget ingår externa kontakter och att vara kontaktperson gentemot fastighetsägare, MSB, ägarkommunerna och allmänheten. Härutöver ingår ett uppdrag att sköta nyckelhantering. Som fastighetstekniker på Räddningstjänsten Storgöteborg deltar du även i olika utvecklingsprojekt.

Kvalifikationer
Gymnasiekompetens och/eller KY utbildning med inriktning fastighetsskötsel, drift, förvaltning eller annan likvärdig utbildning. Du har minst 3 års dokumenterad erfarenhet från fastighetsbranschen, god datorvana med erfarenhet av system för allmän administration, fakturahantering, styr- och övervakning samt ärendehantering. Du behärskar svenska väl i tal och skrift, och kan tillgodogöra dig teknisk dokumentation.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du har en god förmåga att planera och strukturera ditt arbete och har ett helhetstänk. Som person är du stabil och trygg och trivs med eget ansvar samt är driven och självgående. Då rollen innebär många kontakter med kunder och entreprenörer är det viktigt att du är serviceinriktad och är bra på att lyssna och kommunicera.

Övriga krav:
B-körkort


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde snarast möjligt eller enligt överenskommelse.

Ansökan
Ansök senast: 2017-05-28

Referensnummer: Diarienummer: 0623/16

Ansökan genom offentligajobb.se via denna länk

Anställning
Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Arbetstid: Dagtid

Kontakt
Kontaktpersoner
Robert Engström                  Enhetschef                           031-384 4878
Annika Celegin                    Personalspecialist                 031-335 2927

Facklig företrädare
Fackliga kontaktpersoner för SACO, Ledarna, Vision, Kommunal och BRF nås via växeln tel. 031-3352600.

Övrigt

Intervjuer kommer att genomföras under vecka 24.

 

Innan anställning kommer alkohol och drogtest att genomföras enligt förbundets policy. Tester sker i samarbete med vår företagshälsa.


Varmt välkommen med din ansökan!