Use Google to translate this website

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Driftansvarig till verkstaden

Om arbetsplatsen 

Räddningstjänsten Storgöteborg (RSG) är ett kommunalförbund med sex medlemskommuner, Göteborg, Mölndal, Kungsbacka, Härryda, Partille och Lerum, sammanlagt 790 000 invånare. I dessa kommuner ansvarar vi för räddningstjänst enligt Lagen om skydd mot olyckor. Vårt uppdrag innebär att förebygga och begränsa olyckor, genomföra räddningsinsatser samt arbeta aktivt med samhällets risk- och hotbildsanalyser. RSG deltar i räddningstjänstens utveckling genom samverkan, lokalt, regionalt, nationellt och internationellt. 

Vi erbjuder en utvecklande och stimulerande arbetsplats med 850 anställda där idéer och initiativ är välkomna. Om du gillar att arbeta för och med människor kommer du att trivas här. Vi strävar efter att spegla samhället i stort för att vinna de fördelar som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald ger. Friskvård är viktigt för oss och alla medarbetare har tillgång till olika träningsaktiviteter på arbetsplatsen. 

Verkstadsenheten är förbundets resurs för reparation och service av fordon, kärror och båtar samt utrustning till dessa. Inriktningen är att i första hand arbeta med tunga fordon och specialutrustning. Inom enheten arbetar idag 12 medarbetare, men då en av dessa kommer att gå vidare till nya utmaningar under sommaren 2019, söker vi nu en driftansvarig. 

Arbetsuppgifter 

I jobbet kommer du att ansvara för den dagliga driften av verkstadsenheten. Du kommer att planera, leda och fördela arbetet med förbundets enheter på både kort och lång sikt. Du leder gruppen mot uppsatta mål med effektivitet och en god arbetsmiljö. 
• Planera arbetet och hålla en jämn beläggning på verkstaden. 
• Prioritera bland reparationer och underhåll av olika enheter. 
• Hålla reda på reservenheter och deras status. 
• Ansvara för att besiktningar av fordon mm görs. 
• Dokumentera underlag för arbeten. 
• Bidra till en god och säker arbetsmiljö. 
• Vid behov utföra arbetsuppgifter för andra enheter inom avdelningen. 

Kvalifikationer 

Vi vill att du har några års erfarenhet från verkstad eller fordonsbranschen har du dessutom arbetat som teamledare eller liknande ser vi det som meriterande. 
För att lyckas i rollen som driftansvarig hos oss ser vi att du behöver vara social, utåtriktad och har en god prioriteringsförmåga. Du behöver också kunna strukturera och självständigt planera ditt arbete. Dessutom är det viktigt att du bidrar till att arbetsmiljö där personer trivs och presterar väl. 
Vi vill att du har goda kunskaper i Office-programmen och van att arbeta med datorer. Gymnasieutbildning samt kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift, är en förutsättning för tjänsten. 

Välkommen till en verksamhet där vi med stolthet gör vårt arbete ordentligt och med omsorg!

Erfarenhet krävs.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Tillträde sker efter överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast:   2019-09-27
Referensnummer:   Diarienummer 0542/19

Välkommen att söka genom att göra en digital ansökan via denna länk.

 

Kontakt

Kontaktpersoner
Mikael Jacobsson, Enhetschef 031-3352867

Karin Adolfsson, HR-specialist 070-2812622

Facklig företrädare

Fackliga kontaktpersoner för SACO, Ledarna, Vision, Kommunal och BRF nås via växeln031-335 26 00

Övrigt 

Innan anställning kommer också alkohol- och drogtest att genomföras enligt förbundets policy i samarbete med vår företagshälsa. 
Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras.