Use Google to translate this website

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Bild för länk -

Digital kommunikationsstrateg

Nu behöver vi dig som med van hand kan leda vårt kommunikationsarbete in i den digitala eran. Det är en senior roll där du får möjlighet att använda din erfarenhet till att hjälpa oss forma vår digitala utveckling.

Vi är en organisation som tror på kommunikation som ett verktyg för dialog och öppenhet. Rent praktiskt innebär det att vi har påbörjat en resa mot en mer flexibel och digitalt baserad arbetsplats. För att ta steget in i framtiden har vi även en ny digitaliseringsenhet, som du kommer att jobba nära. Rollen som vårt kommunikationsorakel innebär att arbeta mycket med extern kommunikation riktat mot våra målgrupper, men det handlar lika mycket om utveckling av vår interna kommunikation i digitala och webbaserade kanaler.

Du kommer att arbeta med ledningskommunikation och fungera som ett stöd till chefer och funktionsspecialister i digitala kommunikationsfrågor. Du ansvarar för och driver utvecklingen av Kommunikationsenhetens arbete med strategi, utveckling och förvaltning av våra webbplatser och andra digitala tjänster. 

Vi tror att det här är en roll som passar dig med en hel del erfarenhet av kommunikationsarbete. Du är förmodligen van att leda och driva projekt och jobba med chefer och ledare. Du är bekväm med att fatta beslut och delegera för att driva dina projekt i mål. Som kommunikatör håller du dig ajour med den tekniska utvecklingen på området. Även om du inte är någon specialist är du inte rädd för att hoppa in när det behövs filmas, fotograferas eller skrivas texter och du kan med van hand jobba tillsammans med externa konsulter och partners. Vi tror helt enkelt att du har varit med förr och att du lockas av att arbeta med viktig samhällskommunikation i en beredskapsorganisation.

Du har akademisk utbildning inom området eller motsvarande kompetens samt erfarenhet från yrkeslivet. Du är van att arbeta med olika CMS, har koll på Episerver samt Sharepoint och Office 365. Du ser det som självklart att kommunikation ska vara tillgänglig för alla och har koll på kraven för tillgänglighetsanpassning. På Räddningstjänsten arbetar vi tillsammans, för varandra. Har du den kunskap som behövs ses vi gärna på ett personligt möte för att se om vi matchar.

 

Klart du ska jobba hos oss!
Hör av dig så berättar vi mer om tjänsten.

 

Kontaktpersoner
Jeanette Karlström, Enhetschef Kommunikationsenheten tel. 0708-775 495
Karin Adolfsson, HR-specialist  tel: 070-2812622

Anställningen
Med anställning följer även krigsplacering med allmän tjänsteplikt, vilket innebär att du kan kallas att tjänstgöra i händelse av höjd beredskap inom totalförsvaret. Innan anställning kommer alkohol- och drogtest att genomföras enligt organisationens policy och i samarbete med vår företagshälsa

Fackliga företrädare
Fackliga kontaktpersoner för SACO, Ledarna, Vision, Kommunal och BRF nås via växeln tel. 031-335 2600.                     

Ansök här
Vill du veta mer och känna på om det här kan vara något för dig?
Välkommen med din ansökan, märkt dnr 0335/20, senast den 8 mars 2020. Länk till ansökningsformulär 

 

Att vara en del av Räddningstjänsten Storgöteborg är att vara en del av något större än en själv. Vi ser det som en förmån att få vara någon andra kan lita på. Någon som aldrig ger upp, som alltid är uppe på fem. Vi är en modig organisation som tar hand om varandra. Vi är först in för att lösa problemet och sist ut för att säkra upp. Ytterst handlar allt vi gör om att skapa ett tryggare samhälle. Det engagemanget präglar hela vår organisation och skapar en svårslagen känsla av att vara behövd.