Use Google to translate this website

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Brandmaterielsamordnare

Är du brandman eller styrkeledare som vill ta ytterligare ett kliv på stegen? Nu har vi en öppning för dig som sporras av förbättrings- och samarbete. Som vår samordnare för brandmateriel använder du din kunskap för att utveckla både materiel och fordon inom Räddningstjänsten. Du får dessutom använda din pedagogiska ådra genom att utbilda dina kollegor i hur nya lösningar och tekniker skall tillämpas i verkligheten. Vi tror också att du är lite av en ordningsman som värdesätter dokumentation och utvärderingar.

Att arbeta hos oss är att arbeta i ett öppet klimat. Här är vi prestigelösa, nyfikna och hjälpsamma. För att vi ska kunna vara det måste vår struktur funka. När det väl gäller och liv står på spel finns inget utrymme för gissningar. Du arbetar nära den utryckande verksamheten och är experten vi andra kan vända oss till. Dina lösningar och ditt intresse för materielutveckling leder i förlängningen till att vi kan rädda liv.

Som brandman är du van att tänka snabbt vilket du har nytta av då vi arbetar med ett minst sagt flexibelt uppdrag. Dagen blir inte alltid som man tänkt sig helt enkelt. Vi löser våra utmaningar genom samarbete och en problemlösande inställning och vi tror att du känner igen dig i en sådan gemenskap.

Förutom yrkeskompetens så är kamratskap och samarbete en förutsättning i vår organisation. Känner du att du har den kunskap som krävs, så ses vi gärna på ett personligt möte för att se om vi matchar.

Du behöver ha följande kvalifikationer:

  • brandman eller styrkledare
  • erfarenhet av utryckningsverksamhet
  • kunskaper inom Office-paketet

Vi ser gärna att du har:

  • intresse för teknik och nyfikenhet på nya lösningar
  • erfarenhet av projektledning och utbildning
  • kunskap om inköp och upphandling
  • C-körkort

Klart du ska jobba hos oss!
Hör av dig så berättar vi mer om tjänsten.

Kontaktpersoner
Torbjörn Petersson, Enhetschef tel. 031- 335 2674
Karin Adolfsson, HR-specialist tel: 070-2812622

Anställningen
Med anställning följer även krigsplacering med allmän tjänsteplikt, vilket innebär att du kan kallas att tjänstgöra i händelse av höjd beredskap inom totalförsvaret. Innan anställning kommer alkohol-och drogtest att genomföras enligt organisationens policy och i samarbete med vår företagshälsa.


Fackliga företrädare
Fackliga kontaktpersoner för SACO, Ledarna, Vision, Kommunal och BRF nås via växeln tel. 031-335 2600.                     

Ansök här
Vill du veta mer och känna på om det här kan vara något för dig?
Välkommen med din ansökan, märkt dnr 0815/19, senast den 2 februari 2020.

Länk till ansökningsformulär

Att vara en del av Räddningstjänsten Storgöteborg är att vara en del av något större än en själv. Vi ser det som en förmån att få vara någon andra kan lita på. Någon som aldrig ger upp, som alltid är uppe på fem. Vi är en modig organisation som tar hand om varandra. Vi är först in för att lösa problemet och sist ut för att säkra upp. Ytterst handlar allt vi gör om att skapa ett tryggare samhälle. Det engagemanget präglar hela vår organisation och skapar en svårslagen känsla av att vara behövd.