Use Google to translate this website

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Vi söker administratör till Utbildning- och övningsenheten

Detta är en tjänst med stor variation men tyngdpunkten kommer att ligga på administrativa arbetsuppgifter såsom bl.a. dokumentation, arbete i olika system, boka utbildningar, göra utvärderingar och vid behov avlösa i växel och reception (ej 112).

I denna tjänst är man ofta ansiktet utåt och många gånger den första kontakten både på plats och i telefon. Det innebär mycket kontakter och samverkan internt och externt bl.a. med MSB och andra myndigheter.

Det kommer också att ingå mer kvalificerade uppgifter såsom planering och utvärdering av verksamhet, kvalitetssystem samt att utveckla schemaplanering.

Kvalifikationer

Vi söker dig med gymnasieexamen inom samhällshällsvetenskap, ekonomi eller motsvarande. Du har minst tre års erfarenhet av kvalificerat administrativt arbete och erfarenhet av att ha arbetat med planering och uppföljning av verksamhet.
Tjänsten kräver vidare att du har en mycket god kunskap i Microsoft Office-paketet och en god förmåga att arbeta i olika administrativa system. Vi vill att du har B-körkort.

Meriterande för tjänsten är eftergymnasial administrativ utbildning t.ex. Yrkeshögskola (YH).

Uppdraget är brett vilket förutsätter att du är lösningsfokuserad, självständig och kan anpassa dig efter olika förutsättningar inom ramarna för uppdraget. Du behöver vara strukturerad och ha en förmåga att tänka nytt.

Då du i tjänsten kommer ha olika typer av kontakter vill vi att du har god social- och kommunikativ förmåga.

Anställningens omfattning

Tillsvidareanställning Heltid

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2017-10-29. Referensnummer: Diarienummer 0500/17
Välkommen att söka genom att göra en digital ansökan via denna länk.

Kontaktpersoner

Magnus Karlsson
Enhetschef på Utbildning- och övningsenheten
031-335 27 34
0703-97 23 30

Susanne Andersson
Personalspecialist
031-335 29 86
0725-29 43 45

Facklig företrädare
Fackliga kontaktpersoner för SACO, Ledarna, Vision, Kommunal och BRF nås via växeln 031-335 26 00

Räddningstjänsten Storgöteborg (RSG) är ett kommunalförbund med sex medlemskommuner, Göteborg, Mölndal, Kungsbacka, Härryda, Partille och Lerum, sammanlagt 790 000 invånare. I dessa kommuner ansvarar vi för räddningstjänst enligt Lagen om skydd mot olyckor. Vårt uppdrag innebär att förebygga och begränsa olyckor, genomföra räddningsinsatser samt arbeta aktivt med samhällets risk- och hotbildsanalyser. RSG deltar i räddningstjänstens utveckling genom samverkan, lokalt, regionalt, nationellt och internationellt.

Vi erbjuder en utvecklande och stimulerande arbetsplats med 850 anställda där idéer och initiativ är välkomna. Om du gillar att arbeta för och med människor kommer du att trivas här. Vi strävar efter att spegla samhället i stort för att vinna de fördelar som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald ger. Friskvård är viktigt för oss och alla medarbetare har tillgång till olika träningsaktiviteter på arbetsplatsen.