Use Google to translate this website

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Administrativ enhetschef till Tekniska avdelningen, uppdraget innefattar även att vara biträdande avdelningschef

Regionen Storgöteborg är inne i ett expansivt skede och står inför stora framtida utmaningar och möjligheter. Nu söker vi en Administrativ Enhetschef till vår Tekniska avdelning, uppdraget innebär också att du är biträdande avdelningschef.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta direkt under avdelningschefen för Tekniska avdelningen. Du driver verksamheten utifrån räddningstjänstens mål för att uppnå bästa möjliga kvalitet och effektivitet. Du ingår i avdelningens ledningsgrupp och är delaktig i det strategiska arbetet med avdelningens kortsiktiga och långsiktiga utvecklingsfrågor.

Du har personal, verksamhet- och budgetansvar för 7 medarbetare inom områdena reception, administration, teknisk projektledning och ekonomi. Du kommer ha rollen som förbundets försäkringssamordnare samt arbeta med planerings- och uppföljningsarbete. I tjänsten ingår också att utveckla avdelningens administrativa struktur. Kvalifikationer Akademisk examen inom det administrativa området eller motsvarande. Du har minst 5 års erfarenhet av att ha arbetat som chef med personal, budget- och verksamhetsansvar. Du har mycket goda kunskaper i Microsoft Office-paketet samt goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Du har B-körkort.

För att lyckas som biträdande avdelningschef på Tekniska avdelningen vill vi att du har ett stort intresse för människor, teknik och service.

Vi vill också att:

- Du är trygg i din ledarroll och har förmåga att skapa förtroende och goda relationer
- Du är strukturerad och kan driva dina arbetsuppgifter mot uppsatta mål
- Du är nyfiken och intresserad av att lära nytt och utveckla verksamheten
- Du är prestigelös och lyhörd.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning:   Heltid
Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast:   2018-05-01
Referensnummer:  
Diarienummer 0154/18
Välkommen att göra en digital ansökan via denna länk.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1
Arbetstid:   Dagtid

Kontaktpersoner

Thomas Tell, Avdelningschef Tekniska avdelningen Tel:031-335 2989
Susanne Andersson, HR-specialist, Tel: 031-335 29 860725-29 43 45

Facklig företrädare
Fackliga kontaktpersoner för SACO, Ledarna, Vision, Kommunal och BRF nås via växeln 031-335 26 00

Övrigt

Intervjuer kommer att genomföras 8/5 och 14/5. Slutkandidaterna kommer att genomföra Assessment Center hos Center för ledarutveckling (CLU).

Innan anställning kommer alkohol och drogtest att genomföras enligt förbundets policy. Tester sker i samarbete med vår företagshälsa.

Om arbetsplatsen

Räddningstjänsten Storgöteborg (RSG) är ett kommunalförbund med sex medlemskommuner, Göteborg, Mölndal, Kungsbacka, Härryda, Partille och Lerum, sammanlagt 790 000 invånare. I dessa kommuner ansvarar vi för räddningstjänst enligt Lagen om skydd mot olyckor. Vårt uppdrag innebär att förebygga och begränsa olyckor, genomföra räddningsinsatser samt arbeta aktivt med samhällets risk- och hotbildsanalyser. RSG deltar i räddningstjänstens utveckling genom samverkan, lokalt, regionalt, nationellt och internationellt.

Tekniska avdelningen är placerad i Kålltorp och består av 86 medarbetare fördelat på 8 enheter inom områdena verkstad, IT, service- och lokalvård, teknik & materiel, radio & larm, fastighet, administration och brandmateriel.

Vi erbjuder en utvecklande och stimulerande arbetsplats med 850 anställda där idéer och initiativ är välkomna. Om du gillar att arbeta för och med människor kommer du att trivas här. Vi strävar efter att spegla samhället i stort för att vinna de fördelar som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald ger. Friskvård är viktigt för oss och alla medarbetare har tillgång till olika träningsaktiviteter på arbetsplatsen.

Varmt välkommen med din ansökan!