Use Google to translate this website

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Brandrisk ute-appen

Kolla brandrisken

Det finns olika sätt att kolla brandrisken vid torr väderlek. Brandrisk Ute är en mobil applikation som hjälper dig att hålla koll på brandrisken i skog och mark. Informationen hjälper dig att minska risken för att starta gräs- och skogsbränder. Du kan även gå in på SMHI:s hemsida.

Brandrisk Ute är en mobil applikation som hjälper dig att hålla koll på brandrisken i skog och mark. Informationen hjälper dig att minska risken för att starta gräs- och skogsbränder. Den lär dig också mer om säker eldning utomhus. Appen laddas ner på AppStore eller Google Play.

Brandrisk Ute är en app framtagen av DinSäkerhet.se, en webbplats som drivs av Myndigheten för samhällsskydd och beredskap. Syftet med appen är att uppmärksamma dig på aktuell brandrisk i skog och mark så att du kan undvika allvarliga gräs- och skogsbränder när du vill elda ute. Genom din iPhone eller iPads positioneringsfunktion får du upp dagens brandrisk samt en prognos för fem dagar framåt – där du befinner dig eller på valfri ort i Sverige.

Mer information om BRANDRISK Ute hittar du på hemsidan Din säkerhet eller ladda ner appen BRANDRISK Ute direkt i AppStore

Kolla brandrisken på SMHI

Gå in på SMHI och kontrollera aktuell brandriskprognos.

Eldningsförbud på grund av brandrisk?- Ring oss

Du kan enkelt kontrollera att det inte råder eldningsförbud pga brandrisk. Om du inte kommer åt vår hemsida där du befinner dig kan du kan ringa vår telefonsvarare 031-335 29 80 för att få besked om eldningsförbud pga av brandrisk råder inom Räddningstjänsten Storgöteborgs upptagningsområde.